My Beloved Follower

Sila tgalkan link anda supaya saiya dpat terjah anda semula...

Saturday, 28 April 2012

aQ dah kembali..:)


selamat mlam smua...korang smua ok tak...mesti lah ok kan...weekend apa..apa y ndak ok kan...
len cam aq weekend d asrama sak tak pi mna2x...maw study la katakan hehehe..paper hri isnin siot..ndak cak lupa kjap...ndak lari tu paper hari isnin ni d ctu2x sak dy...sedang tnggu tuan'y..

Erm,,hri ni aQ jdi sperti dlu...knapa muka korang len cam sak tu...wei!! aQ ndak pena berubah ok...mksud aq "Aq Dah Kembali" tu...aq dah mula jdik blogger smula...hehehe( tepuk tnggan smua,erm..god..cam tu la)...
Eh!!budak ni berangan sak blebih kan..kan..kan...

Mana ada berangan la btul apa...hri ni sua sharian aq hbis kan msa pi blog cna..pi blog cni...baca entry d blog owng...erm,,spnjang aq merantau tdik...bnyak entry y best2x la...bestnya dpt hbis kan weekend hri ni ngan pi terjah blog owng..bnyak gak input,output y dpt hehehe...gurau jee...tpi pling aq bngga ni blog y aq sempat terjah tdik..smua cntik..sumpah ndak tipu...cantik..comei..menarik tertarik kow memang debom...huhuuhu...
memang ndak sngka kan mkin bnyak sua owng jdikkan blogger sbagi aktiviti masa lpang...bgus la tu..at list dwng sumbangkan idea2x y bernas...melalui blog la kita dpt selami perasaan owng len law pun kita ndak pena jmpa dwng tpi at list dri entry y mereka tulis sedikit sbnyak menolong kita supya lbih2x berhati2x dlm pergaulan kita..dan melalui blog jgak kita dpt lihat kreativiti seseorang melalui blog mereka nmpak sak la..msing2x ada blog y menarik hsil dri kerja tnggan sendri kan...smpai2x ada y snggup wat toturial bgi blog muda-mudi ni y bru mahu msuk dlam dunia blog...hehehe...byak pulak aq bebel kan...:)..papa pun teruskan blogger k...

ok..la maw smbung study lgi...law da msa jmpa lgi...peace...:P

2 comments:

  1. aktiviti cam besa jlan2x pi baca entry d blog len...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...